Έχασα τον κωδικό πρόσβασής μου για την προβολή των πιστωτικών καρτών

Δυστυχώς, σε αυτήν την περίπτωση, τα δεδομένα της πιστωτικής κάρτας που έχουν ήδη εισαχθεί από τους πελάτες σας δεν μπορούν να ανακτηθούν επειδή ο κωδικός πρόσβασης που ορίσατε χρησιμοποιήθηκε ως κλειδί κρυπτογράφησης για την αποθήκευση των δεδομένων. Επομένως, χωρίς αυτόν, είναι αδύνατο να ανακτηθούν τα δεδομένα της πιστωτικής κάρτας.


! ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας συνδέονται με τον κωδικό πρόσβασης μέσω κρυπτογράφησης, επομένως ΔΕΝ είναι ανακτήσιμα εάν αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης!


Μπορείτε να επαναφέρετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης από την παρακάτω ενότητα. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να διαβάσετε μόνο τα δεδομένα Πιστωτικών Καρτών που έχουν εισαχθεί μετά την επαναφορά του κωδικού πρόσβασης. Τα δεδομένα των Πιστωτικών που έχουν εισαχθεί πριν από την επαναφορά του κωδικού πρόσβασης θα χαθούν.

↳ Σύνδεσμος: Ασφάλεια > Σύστημα Κρυπτογράφησης
Κάντε κλικ στο κουμπί "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ" και επιβεβαιώστε. Θα σας αποσταλεί ένας κωδικός επιβεβαίωσης μέσω email ή μηνύματος κειμένου, τον οποίο πρέπει να εισάγετε για να συνεχίσετε:
Στη συνέχεια, θα λάβετε ένα email με νέο κωδικό πρόσβασης. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον νέο κωδικό πρόσβασης ή εάν θέλετε να τον προσαρμόσετε, κάντε κλικ στο κουμπί "ΑΛΛΑΓΗ ΚΩΔΙΚΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ". Θα σας ζητηθεί να εισάγετε τον τρέχοντα κωδικό πρόσβασής σας και στη συνέχεια να επιλέξετε έναν νέο. Χρησιμοποιήστε τον κωδικό πρόσβασης που μόλις λάβατε μέσω email ως τον τρέχοντα κωδικό πρόσβασής σας.


Στη σελίδα λεπτομερειών κάθε απευθείας κράτησης (που λαμβάνεται από τη Μηχανή Κρατήσεών σας ή καταχωρείται μη αυτόματα στο Zak), θα βρείτε έναν σύνδεσμο για να ζητήσετε ξανά τα δεδομένα Πιστωτικής Κάρτας από τους πελάτες. Αυτός ο σύνδεσμος πρέπει να σταλεί μέσω email και τα δεδομένα που εισάγονται θα είναι ορατά χρησιμοποιώντας τον νέο κωδικό πρόσβασης. Για κρατήσεις που λαμβάνουν τα OTA, πρέπει να επικοινωνήσετε με το portal για να ρωτήσετε πώς να προχωρήσετε.

Tags