Κάντε μια κατάθεση (υπηρεσίες προαγοράς)

Στην παρακάτω ενότητα μπορείτε να προαγοράσετε τις υπηρεσίες σας, να κάνετε μια κατάθεση, κάνοντας κλικ στο συγκεκριμένο κουμπί πάνω δεξιά:

Ή μπορείτε να φτάσετε στην ίδια ενότητα ακόμα και από το παρακάτω μενού, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ πάνω δεξιά:

↳ Χρήσιμος Σύνδεσμος: Οικονομικά > ΥπόλοιποΤώρα επιλέξτε το ποσό που θέλετε να εισάγετε ως κατάθεση και παρακάτω θα δείτε το ποσό που θα λάβετε. Πράγματι:
  • αν καταθέσετε τουλάχιστον 250€, θα σας δώσουμε επιπλέον 6%
  • αν καταθέσετε τουλάχιστον 500€, θα σας δώσουμε επιπλέον 10%
  • αν καταθέσετε τουλάχιστον 1000€, θα σας δώσουμε επιπλέον 15%


Μόλις κάνετε μια κατάθεση, όλα τα κόστη που θα προκύψουν με την πάροδο του χρόνου (που εμφανίζεται στη στήλη "Τρέχον υπόλοιπο") θα αφαιρεθούν από την πίστωσή σας. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα δημιουργηθούν πληρωτέες συναλλαγές μέχρι να εξαντληθεί η πίστωσή σας.

! ΠΡΟΣΟΧΗ: Η πίστωση αφορά ένα κατάλυμα. Εάν διαχειρίζεστε πολλά καταλύματα από έναν μόνο λογαριασμό, σημειώστε ότι μια πίστωση θα καλύψει τα χρέη που προκύπτουν από τις υπηρεσίες ενός συγκεκριμένου καταλύματος. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να αγοράσετε πολλές πιστώσεις για τα διαφορετικά καταλύματα που διαχειρίζεστε.

! ΠΡΟΣΟΧΗ: Εάν είχατε πραγματοποιήσει συναλλαγές προς πληρωμή πριν κάνετε την κατάθεση, αυτές δεν θα χρεωθούν από την κατάθεσή σας. Θα πρέπει να τις κάνετε χειροκίνητα κάνοντας κλικ στο «ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΩΡΑ» και επιλέγοντας «ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΣΗ ΣΑΣ» για να τα πληρώσετε.


Ωστόσο, εάν η συναλλαγή που πρέπει να πληρωθεί είναι υψηλότερη από την κατάθεση που έχει καταχωρηθεί, δεν θα είναι δυνατή η χρήση της κατάθεσης. Η πληρωμή πρέπει να γίνει με τραπεζικό έμβασμα ή πιστωτική κάρτα.
Tags