Πώς μπορώ να πληρώσω τις υπηρεσίες του WuBook;

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας του κόστους και τον τρόπο ελέγχου του, διαβάστε τα ακόλουθα έγγραφα:

☞ Έγγραφα: Συναλλαγές και δημιουργία κόστους


Μόλις φτάσει μια συναλλαγή στην ενότητα "ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ", υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να πραγματοποιήσετε την πληρωμή. Ας τους δούμε έναν έναν!


1. ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ


Για να προχωρήσετε στην πληρωμή, στην ενότητα "ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ" κάντε κλικ στο μπλε κουμπί "ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΡΑ":

Επιλέξτε τώρα πληρωμή με τραπεζική μεταφορά:
Θα βρείτε τώρα τις συντεταγμένες του WuBook για να κάνετε την τραπεζική μεταφορά:

Προς:  WuBook srl
Τράπεζα:  FinecoBank
IBAN:  IT56E0301503200000003638699
SWIFT/BIC:  FEBIITM2XXX


Συνεχίζοντας, θα ανακατευθυνθείτε στην ακόλουθη ενότητα ("ΕΚΚΡΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ"), όπου θα πρέπει να ανεβάσετε την απόδειξη τραπεζικής μεταφοράς. Το Τμήμα Διαχείρισής μας θα ελέγξει ότι το ποσό μεταφοράς είναι σωστό και θα διεκπεραιώσει την πληρωμή. Επομένως, η αποστολή της απόδειξης είναι απαραίτητη για μια επιτυχημένη πληρωμή.


↳ Χρήσιμος Σύνδεσμος: Οικονομικά > Εκκρεμείς παραγγελίες
2. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ


Και σε αυτήν την περίπτωση, στην ενότητα "ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ" κάντε κλικ στο "ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΡΑ". Στη συνέχεια επιλέξτε "ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ" και το σύστημα θα σας ζητήσει να εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας. Έτσι η πληρωμή θα είναι άμεση.

3. ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ


Εάν εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας για αυτόματη ανανέωση, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα: τα εκκρεμή κόστη θα αφαιρεθούν αυτόματα από την κάρτα σας, 7 ημέρες μετά τη δημιουργία της συναλλαγής. Το σύστημα θα σας στείλει πολλά email ειδοποίησης σε περίπτωση που η πληρωμή αποτύχει (λόγω προβλημάτων Τράπεζας ή Κάρτας, όπως ανεπαρκή χρηματικά ποσά ή κάρτα που έχει λήξει).


Η Κάρτα για αυτόματη ανανέωση μπορεί να ρυθμιστεί στην παρακάτω ενότητα:


Χρήσιμος Σύνδεσμος: Οικονομικά > Μέθοδος Πληρωμής

4. ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ (ΠΡΟΑΓΟΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ)


Αυτή είναι μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να αγοράσετε μια κατάθεση εκ των προτέρων. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να κάνετε μια κατάθεση ενός ποσού Χ (π.χ. 300 €) ή μια κατάθεση που καλύπτει όλα τα ετήσια κόστη σας. Μπορείτε να την κάνετε από την παρακάτω συγκεκριμένη ενότητα:

↳ Χρήσιμος Σύνδεσμος: Οικονομικά > Κάντε μια κατάθεσηΜόλις κάνετε μια κατάθεση, τυχόν κόστη που δημιουργούνται με την πάροδο του χρόνου στην ενότητα "ΤΡΕΧΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ" θα αφαιρεθούν αυτόματα από την πίστωσή σας (φυσικά μόνο εάν η πίστωση είναι μεγαλύτερη από το κόστος που δημιουργείται). Με αυτόν τον τρόπο καμία συναλλαγή δεν θα χρειαστεί να πληρωθεί μέχρι να εξαντληθεί η πίστωσή σας.! ΠΡΟΣΟΧΗ: Εάν προαγοράζετε υπηρεσίες και έχετε ήδη έξοδα στην ενότητα "Αναμονή πληρωμής", αυτά ΔΕΝ θα αφαιρούνται αυτόματα από την κατάθεσή σας. Πρέπει να το κάνετε χειροκίνητα. Από αυτήν την ενότητα, κάντε κλικ στο μπλε κουμπί ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΡΑ και επιλέξτε να χρησιμοποιήσετε την πίστωσή σας:


Στα παρακάτω τεχνικά έγγραφα, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό:

5. ΥΠΟΛΕΙΠΟΜΕΝΟ ΚΟΣΤΟΣ + ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ


Εάν έχετε ήδη μια πίστωση/κατάθεση στην ενότητα "Τρέχον υπόλοιπο", αλλά δεν αρκεί για να καλύψετε πλήρως το κόστος στην "Αναμονή για πληρωμή", μην ανησυχείτε! Μπορείτε να πληρώσετε μέρος του με την κατάθεση και το υπόλοιπο με Κάρτα. Για παράδειγμα, εάν πρέπει να πληρώσετε 50 € αλλά έχετε μόνο 20 € κατάθεση, μπορείτε να πληρώσετε 20 € χρησιμοποιώντας την κατάθεσή σας και τα υπόλοιπα 30 € με κάρτα.


Απλώς κάντε κλικ στο μπλε κουμπί ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΩΡΑ και επιλέξτε να πληρώσετε με ΥΠΟΛΕΙΠΟΜΕΝΗ ΠΙΣΤΩΣΗ + ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ:


Εάν συνεχίσετε, θα μπορείτε να επιλέξετε την Πιστωτική Κάρτα για να πληρώσετε το ποσό που δεν καλύπτεται από την κατάθεσή σας. Αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία, θα έχετε πληρώσει σωστά το κόστος τόσο με πιστωτική όσο και με κάρτα.

Tags