Τι είναι OTA?


Τα διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία (OTA) είναι διαδικτυακοί οργανισμοί διαμεσολάβησης (IDS) στον κλάδο της φιλοξενίας και παίζουν ουσιαστικό ρόλο στον κόσμο του τουριστικού μάρκετινγκ στο διαδίκτυο.

Αυτές είναι πύλες κρατήσεων όπου οι τουρίστες μπορούν να συγκρίνουν διαφορετικές λύσεις διαμονής και να κάνουν κράτηση. Σήμερα, οι τουρίστες δεν αναζητούν πλέον δωμάτια σε γενικές μηχανές αναζήτησης: βασίζονται σε εξειδικευμένους ιστότοπους. Μερικά από τα σημαντικότερα OTA's είναι η Booking.com, η Expedia, η HRS, η Agoda κ.λπ.

Εκτός από τη λήψη κρατήσεων, το OTA σας προσφέρει μεγαλύτερη προβολή στο διαδίκτυο. Πολλοί χρήστες βρίσκουν τη δομή του ενδιαφέροντός τους στην πύλη OTA και αναζητούν τον ιστότοπο της ιδιοκτησίας μέσα στα OTA για να λάβουν περισσότερες εικόνες και πληροφορίες.


Ως εκ τούτου, η παρουσία στις πύλες OTA έχει επίσης τη λειτουργία να δίνει επισκεψιμότητα στον ιστότοπο του καταλύματός σας, βελτιώνοντας έτσι την απόδοση των κρατήσεων από αυτές αλλά και απευθείας κρατήσεις από τη μηχανή κράτησης σας.


Το WuBooK διαθέτει έναν εγγενώς ενσωματωμένο διαχειριστή καναλιών ή channel manager που σας επιτρέπει να βελτιστοποιείτε αυτόματα τον συγχρονισμό διαθεσιμότητας και τιμών των online πωλήσεων δωματίων, είτε απευθείας είτε στις πύλες κρατήσεων ή κανάλια πώλησης OTA.

☞ Docs: Τι είναι Channel Manager?

"Το Wubook είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό λογισμικό για ξενοδοχεία. Προσφέρουμε ένα πλήρες Σύστημα Διαχείρισης Καταλύματος ή Ξενοδοχείου: από την καθημερινή διαχείριση έως την online διανομή διαθεσιμότητας των δωματίων ή καταλυμάτων σας σε εκατοντάδες πύλες πώλησης ή OTAs".

Tags